Om Truls Østerud AS

Truls Østerud AS hadde sin første oppstart i 2014 under navnet Østerud AS, og har helt siden oppstart hatt kun en ansatt, nettopp mannen bak firmanavnet. Med gode samarbeidspartnere som utgjør et velfungerende team, påtar bedriften seg oppdrag med service og reparasjoner på kunders anleggsmaskiner over hele landet.

Truls kan vise til utdanning innen maskinteknikk og over 20 års erfaring som mekaniker. Dette har gjort han til en svært løsningsorientert rådgiver med høy faglig kompetanse, noe som tydelig kommer til uttrykk i hans arbeide med å skreddersy systemer etter kunders behov og ønsker.

Sammen med sine verdifulle samarbeidspartnere setter Truls Østerud AS alltid kunden i høysetet. Den største grunnen til at kundene er fornøyde, ligger i teamets holdning til kundeoppfølging; de bestreber seg på lagspill med både kunde og leverandør. 

Omreisende servicetekniker med sansen for det unike

Da bedriften ble startet, hadde Truls et spesifikt ønske om å bli forhandler på spesialutstyr for anleggsmaskiner. Som daglig leder i Menzi Muck Scandinavia og eneforhandler av Wimmer i Norge har han klart å realisere dette.

I hans øyne er riktignok Menzi og Wimmer den perfekte kombinasjonen, men det er ikke alle entreprenører som har behov for å klatre i bratte terreng, og Wimmers allsidige boreapplikasjoner passer til de fleste typer maskiner. Derfor har Truls Østerud AS et kundeportefølje med stor variasjon innen maskinparken.

Én ting har kundene likevel felles: de er spredt over hele vårt langstrakte land, og utfører svært ulike jobber.

Medarbeidere og servicepartnere

Medarbeider i Menzi Muck Scandinavia AS

Emil er ansatt i Menzi Muck Scandinavia As som servicemann. Han er allerede sentral i driften av firma og oppfølging av kunder.

Emil er bosatt på Gressvik og holder til på vårt verksted. Han har servicebil og tar oppdrag i hele Scandinavia.

Han skrur på alle typer maskiner og utstyr, men med hovedfokus på Menzi Muck og Wimmer.

K. Hauge Servicepartner AS

Kurt Hauge er en frittstående servicepartner for både entreprenører og leverandører over hele Norge. Han påtar seg alle typer service-, feilsøking- og reparasjonsoppdrag som er normalt innen anleggsbransjen.

K. Hauge Servicepartner holder til på Tysse i Vestland fylke med eget verksted og kjører ut på oppdrag med egne servicebiler når Truls Østerud AS har behov for bistand.

Aasheim Maskinservice

Aasheim Maskinservice er også en frittstående servicepartner med bred erfaring og fagbrev.

Glenn Thomas Aasheim og bedriftens fire servicemenn tar på seg oppdrag over hele Norge for både entreprenører og leverandører.

Med eget verksted i Maura, tre servicebiler og egen kontordame til å styre showet, stiller disse som en sterk samarbeidspartner.

Kundeopplevelser

Vil du ha tak i oss?

Ønsker du å kontakte Truls eller noen av servicepartnerne? All kontaktinfo ligger tilgjengelig på siden Kontakt Oss som du finner ved å trykke på knappen nedenfor.